Από το 1988 προμηθεύουμε το χώρο των πολεμικών τεχνών

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η εταιρία Βάνα Θεριουδάκη - "Winners" βρίσκεται κοντά σας από το 1988, αρχικά ως βιοτεχνία, κατασκευάζοντας μόνο φόρμες ταεκβοντό και τις αντίστοιχες έγχρωμες ζώνες. Με το πέρασμα των χρόνων η δραστηριότητα μας συμπληρώθηκε από την άδεια του εμπορικού αντιπροσώπου οπότε και επικεντρωθήκαμε κυρίως στις εισαγωγές και στο εμπόριο, αυξάνοντας παράλληλα και τις κατηγορίες των προϊόντων που διαθέταμε.

Σήμερα εγώ και οι συνεργάτες μου, μετά από τόσα χρόνια πείρας, εμπειρίας και κατάρτισης στο χώρο των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων, είμαστε πρόθυμοι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Παράλληλα αξιοποιώντας τα παραπάνω πετύχαμε συνεργασίες με ήδη γνωστές αλλά και με νέες ανερχόμενες εταιρίες του χώρου των "martial arts", όπως PINE TREE - SANG MOO SA, ADIDAS, NIKE, KWON, DANRHO, CALICO SPORTS, OPRO shield, KASHMIRY και φυσικά "WINNERS".

Η "Winners" σήμερα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κατάστημα ειδών πολεμικών τεχνών & μαχητικών αθλημάτων, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς ένδυση, υποδήματα, αθλητικό δάπεδο, προστατευτικά, αξεσουάρ και λοιπό εξοπλισμό για όλες τις πολεμικές τέχνες (martial arts): Tae Kwon Do WTF, Hapkido, Karate, Tang Soo Do, Soo Bahk Do, Moo Duk Kwan, Kung Fu, Kick Boxing, Πυγμαχία, ΜΜΑ, Judo, Ju Jitsu, Aikido. Απευθύνεται με τον ίδιο ζήλο τόσο σε αυτούς που κατέχουν τις γνώσεις όσο και σε αυτούς που ανακαλύπτουν τώρα την ομορφιά αυτών των αθλημάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες αθλητών, γονέων αλλά και αθλητικών συλλόγων, ομίλων, σωματείων και γυμναστηρίων.

Συνεργαζόμαστε με ειδικά τμήματα γραφικών τεχνών, κεντημάτων, θερμοκολλητικών εκτυπώσεων, ραφής, κοπής και επεξεργασίας, και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε και εξατομικευμένες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσετε όλα τα μυστήρια γύρω από την περιβολή των αειθαλών τεχνών, όσο και τις νέες εξελισσόμενες μορφές της. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Στη διάθεσή σας,

Βάνα Θεριουδάκη & οι Συνεργάτες της